O nama

Probiotik smo osnovali 1997. godine sa željom da svoja znanstveno-edukativna znanja i iskustva podijelimo s proizvođačima mliječnih proizvoda.

Zastupnici smo i distributeri renomiranih europskih proizvođača mljekarskih mikrobioloških starter kultura, enzima i drugih dodataka koji se koriste u prehrambenoj industriji, kao i procesne opreme, mikrobioloških podloga i testova potrebnih za kontrolu zdravstvene ispravnosti proizvodnih pogona i gotovih proizvoda.

U našem prodajnom programu nalazi se i potrebna laboratorijska oprema za sve grane prehrambene industrije, a specijalizirani smo za primjenu u mljekarskoj industriji.

Misija / Vizija

Svojim stručnim savjetom pružamo uslugu tehnoloških konzultacija, a u svom laboratoriju zajedno s proizvođačem vršimo probnu laboratorijsku proizvodnju koja se zatim prenosi i usavršava u proizvodnom pogonu proizvođača.

Sudjelujemo na razvojnim projektima malih i srednjih proizvođača mliječnih proizvoda sa svrhom promicanja proizvodnje mliječnih proizvoda.

Kod nas možete nabaviti knjigu Proizvodnja sireva – teorija i praksa autorice dr.sc. Ljerke Gregurek koja detaljno i jasno daje praktična znanja o sirevima i problematici koja prati njihovu proizvodnju.

Knjiga je namijenjena svim ljubiteljima sirarstva, neovisno o struci – prehrambenim tehnolozima, kemičarima, agronomima, veterinarima i dr., bez obzira na to gdje su radno angažirani: u industriji prerade mlijeka, specijaliziranim sirarskim pogonima ili znanstveno-istraživačkim institucijama.

BROŠURA